VOM og Hundemat eli tuttavallisemmin pelkkä VOM

Olemme parisen vuotta pohdiskelleet VOM -tuotteiden ottamista valikoimaan, mutta erinäisistä syistä antaneet lemmikkien raakaruokamarkkinoilla suuren suosion saavuttaneen hittituotteen elää omaa elämäänsä. Tähän asti.
Meille on tärkeää, että valikoimassamme olevat tuotteet ovat laadukkaita ja että tuotteiden valmistajien ja/tai maahantuojien kanssa yhteistyö toimii moitteettomasti ja asianmukaisesti.
Hyvästä tuotepalautteesta huolimatta, emme olleet aiemmin vakuuttuneita VOM:n toiminnasta.

Yhteistyön merkitys näyttelee suurta osaa siinä, miten ja millä tasolla pystymme palvelemaan loppukäyttäjäjiä, eli omia asiakkaitamme niin hyvin kuin mahdollista. 
Kun viime viikonloppuna kuulin asiakkaaltamme toimintaan tulleen suuria, niin loppukäyttäjiä kuin jälleenmyyjäkenttääkin paremmin palvelevia muutoksia, päätin hyvin äkkiä muutaman pitkän puhelinkeskustelun maahantuojan kanssa käytyäni, että haluamme tarjota nämä laadukkaat tuotteet nyt myös meidän asiakkaidemme saataville.

VOM-sarjan raakapakastetuotteet valmistetaan naapurimaassamme Norjassa ja tuotteiden valmistuksessa käytettävät raaka-aineet hankitaan ainoastaan norjalaisilta toimittajilta.
Toimittajat toimittavat, tai ovat ainakin hyväksyttyjä toimittajia myös ihmisten ruoka-aineiden puolella.

Yrityksen perusvaatimuksiin lukeutuu ehdoton norjalaisten raaka-aine toimittajien käyttö tuotteiden valmistuksessa. Yrityksen mukaan norjalainen karja ei tunnetusti kanna juurikaan mitään perinteisiä tauteja, mitä ilmeisesti muiden maiden karjalla voi helposti olla.

Karjankasvattajien vaatimukset Norjassa ovat erittäin tiukat ja eläinten hyvinvointi ja terveys on heidän ehdoton edellytys. Tällä tavalla karjankasvattajat varmistavat, että tuotteet ovat turvallisia ja terveellisiä.

VOM-tuotteet sisältävät ainoastaan eläinperäistä materiaalia. Tuotteet on valmistettu teurastamon oheistuotteista. Sellaisista eläimen osista, jotka jäävät jäljelle, kun fileet ja kyljykset leikataan irti. Sellaiset osat, jotka aiemmin syötiin ihmisten ruokapöydissä, käytetään nykyään eläinten ravinnossa. Erittäin korkea ravinto-ainepitoisuus on pötsissä, maksassa, keuhkoissa ja munuaisissa. Nämä sisäelimet ovat todella ravintorikkaita raaka-aineita ja kun ne yhdistetään rasvakudoksiin ja lihaan, niistä muodostuu ensiluokkaista, lehmistä, hevosista, lampaista ja porsaista peräisin olevaa raaka-ainetta

VOM käyttää tuotannossaan raaka-aineita, jotka ovat peräisin kanasta, naudasta, porsaasta, lampaasta, lohesta ja kananmunista. Kaikki tuotteet sisältävät mineraaleja ja vitamiineja, joilla varmistetaan koirien päivittäinen mineraali-ja vitamiinitarpeiden oikea määrä. Valikoimaan kuuluu myös hirvestä, porosta ja kalkkunasta valmistetut tuotteet, mutta niitä on saatavilla rajoitetusti sesonki-aikojen ja raaka-aineiden saatavuuden mukaan.

Kanan oheistuotteet, kuten esimerkiksi lihanleikkuujänteet, siiven päät, nahka, luut, maksa, sydän, kaula, ja vatsa, tulevat norjalaisilta toimittajilta.

Lihaisat luut sisältävät paljon ravinteita ja sitä löytyy kaikista kanaa sisältävistä VOM-tuotteista. Tuotteista löytyy myös pieniä luunpaloja ja ruston kappaleita, jotka ovat tärkeitä rasvan, proteiinin ja mineraalin lähteitä. Tuotteissa olevat luunpalat ja rustot eivät ole vaarallisia koirille.

Kana muodostaa pohjan useille VOM -tuotteille, koska se sisältää hyviä & tärkeitä aminohappoja.

VOM-tuotteissa ainoa kypsennetty eläinperäinen ainesosa on muna. Jotta munan sulatus ja imeytyminen elimistössä tapahtuisi paremmin, se kypsennetään ennen käyttöä.
Tuotteissa käytetty lohi tulee tietenkin norjalaisilta lohitiloilta. Lohesta ruokiin käytetään päätä, pyrstöä ja keskileikkausta. Lohi sisältää tehokasta antioksidanttia, joka tunnetaan myös nimellä astaksantiini. Lohta syövät koirat saavat korkean Omega3 pitoisuuden vuoksi paljon elintärkeitä DHA- ja EPA-rasvahappoja.

VOM-tuotteet ei sisällä aromeja eikä väriaineita. Tuotteita ei lämpökäsitellä, eivätkä ne sisällä säilöntäaineita tai lisättyä vettä.

Olen todella innoissani tästä tuotevalikoima uudistuksesta ja mielenkiinnolla otan vastaan mielipiteitä ja palautetta tuotteisiin liittyen. Nyt aluksi VOM-tuotteet on lisätty suurkuluttajien kaksi kertaa kuukaudessa toimitettavaan tilaustuotevalikoimaan, josta tuotteita voi ostaa laatikoittain, mutta jatkossa käsivarastosta löytyy varmasti myös yksittäiset 500g & 580g tuotteet.

Tämäkin kehitysidea tuli asiakkaaltamme ja vain kolme päivää sitten.
Ottamalla kantaa, voit vaikuttaa! 🙂

Katso tällä hetkellä tilattavissa olevat VOM -tuotteet täältä!

Marika

Comments are closed.