Puh. 050 564 8920 · Käyntiosoite: Valtatie 9, 91500 Muhos

Ostoskori ->

Vaatteet ja tarvikkeet

Vaatteet ja tarvikkeet

Näytetään 1–18 / 23 tuloksesta

Lemmikin omistajalle suunnatut vaatteet ja tarvikkeet on vähintäänkin yhtä tärkeä juttu kun lemmikille itselleen tehdyt ostokset.

Tunnetut lemmikkieläintarvikevalmistajat ja maahantuojat ovat suunnitelleet paljon erilaisia vaatteita omistajille sekä perinteiseen ulkoiluun, että mitä erilaisemmat harrastuslajit huomioon ottaen.
Ulkoilupuvuissa yhdistyy sekä hyvä käytettävyys että erikoismateriaalit, jotka pitävät omistajan lämpimänä monessa menossa.

Erikoisvarusteista omistajan pukeutumiseen mainittakoon erilaiset treeniliivit, joita niitäkin on varmasti suunniteltu joka harrastuslajiin omansa.
On treeniliiviä agilityharrastajalle ja tokoon perehtyneelle omansa, vaatteet ovatkin usein suunnitelleet kyseisten lajien asiantuntijat.
Kyllä on helppoa lenkkeily ja treenaaminen kun namitaskujen paikat on suunniteltu valmiiksi omistajan puolesta.

Back on Track-vaatteet on valmistettu funktionaalisesta kankaasta, jolla on lämpöä heijastava ominaisuus. Tämä funktionaalinen tekstiili on vanhan kiinalaisen perinteen ja modernin tieteellisen tekstiiliteknologian yhteistyön tulos. Toiminnalliset ominaisuudet on tuotu tekstiiliin liittämällä polyesteri- tai polypropyleenikuituihin funktionaalisia ominaisuuksia sisältäviä keraamisia partikkeleita.

Kangas on toiminnallinen tuote, joka hyödyntää kankaassa olevien keraamisten partikkeleiden avulla osan kehon luovuttamasta lämmöstä.
Tämä funktionaalisen kankaan takaisin kehoon heijastama energia on pitkäaaltoista infrapunasäteilyä.

Hanki nyt vaatteet moneen menoon Touhon Valinnan verkkokaupasta!

”Tuo meidän Touho on supisuomalainen kauppias, joka palvelee asiakkaat kuin asiakkaat entisajan suoraselkäisellä asenteella.
Hyvähän se Touhon on, kun on ammattilaisen innokkuus ja paimenkoiran sydän.”