Puh. 050 564 8920 · Käyntiosoite: Valtatie 9, 91500 Muhos

Ostoskori ->

Omistajat

Omistajat

Näytetään 1–18 / 497 tuloksesta

Omistajat

Lemmikin omistajalle suunnatut vaatteet ja tarvikkeet on vähintäänkin yhtä tärkeä juttu kun lemmikille itselleen tehdyt ostokset.

Tunnetut lemmikkieläintarvikevalmistajat ja maahantuojat ovat suunnitelleet paljon erilaisia vaatteita omistajille sekä perinteiseen ulkoiluun, että mitä erilaisemmat harrastuslajit huomioon ottaen.
Ulkoilupuvuissa yhdistyy sekä hyvä käytettävyys että erikoismateriaalit, jotka pitävät omistajan lämpimänä monessa menossa.
Erikoisvarusteista omistajan pukeutumiseen mainittakoon erilaiset treeniliivit, joita niitäkin on varmasti suunniteltu joka harrastuslajiin omansa.
On treeniliiviä agilityharrastajalle ja tokoon perehtyneelle omansa, vaatteet ovatkin usein suunnitelleet kyseisten lajien asiantuntijat.
Kyllä on helppoa lenkkeily ja treenaaminen kun namitaskujen paikat on suunniteltu valmiiksi omistajan puolesta.

Omistajat tykkäävät monesti lukea myös tietoa ja kokemuksia muiden lemmikkieläinten omistajien elämästä. Kirjavalikoimastamme löytyy erilaista lukemista niin eläinten kouluttamisesta kuin eri harrastuslajeistakin.

Halutessasi voit perehtyä eri koirarotuihin laajan koirarotukirjavalikoimamme avulla. Olitpa sitten jo pitkän linjan koiran omistaja, tai vasta tuleva sellainen, kirjan kanssa on mukava käpertyä sohvan nurkkaan miettimään, minkälaisia luonteenpiirteellisiä eroja eri koiraroduilla onkaan, tai olisiko vaikkapa naksutinkoulutuksesta hyötyä oman Rekun päivittäisessä elämässä.

Lemmikit tuovat omistajalleen valtavasti iloa ja osittain varmasti siksi myös omistajien tarvike-ja vaatevalikoima kasvaa kasvamistaan koko ajan yleistyvien harrastusten ja aktiviteettien myötä.

Mikäpä siinä omistajan on ollessa, kun lenkille lähtiessä voi pukeutua varta vasten kyseiseen asiaan suunniteltuun lämpimään sään kestävään ulkoilupukuun, tai treenata omassa lempivärisessä
treeniliivissään. Lemmikkinsä tekemisiä on kiva seurata myös erilaisilla kameravahti-palveluilla.

Onni on omistaa oma lemmikki!

”Tuo meidän Touho on supisuomalainen kauppias, joka palvelee asiakkaat kuin asiakkaat entisajan suoraselkäisellä asenteella.
Hyvähän se Touhon on, kun on ammattilaisen innokkuus ja paimenkoiran sydän.”