Puh. 050 564 8920 · Käyntiosoite: Valtatie 9, 91500 Muhos

Ostoskori ->

Koirien vaatteet

Koirien vaatteet

Näytetään 1–18 / 427 tuloksesta

Koiran vaatetus kuntoon kelikohtaisesti

“Suomen kesä on pitkä ja vähäluminen”, vai miten se vanha sananlasku menikään..?

No yhtä kaikki, koiran vaatetuksen kannattaa olla kunnossa niin syyssateilla kun talvipakkasillakin.
Keskikesän helteillä lemmikkiä voi sitten vaatettaa erilaisilla viilentävillä vaatteilla, jotta se pysyisi reippaana ja pirteänä myös hellepäivänä.

Vaatteita löytyy moneen lähtöön. Omat vaatteet talvikeleille, syyskeleille ja kesäkeleille.
Omat vaatteensa urheilukoirille, kun halutaan taata lemmikille se paras mahdollinen vaate, jolla lihakset pysyy varmasti lämpimänä ja kaikenlaiset mahdollisesta kylmyydestä johtuvat lihashaaverit saadaan vältettyä. Eri valmistajat suunnittelevat vaatteita monet eri tarpeet huomioon ottaen ja laatutietoisuus myös omistajien keskuudessa kasvaa koko ajan.

Touhon Valinnan verkkokaupan vaatevalikoimasta löytyy vaatteita mm. Pomppa-, Hurtta-, Back On Track-ja Janutex -vaatteiden valmistajilta.

Pomppa suojaa ulkosalla

Koira tarvitsee ulkoillessa suojaa ja lämpöä. PerusPomppa lämmittää ja suojaa koiraasi liikkeitä rajoittamatta.
Se on myös sopivan kevyt räntäsäähän, mutta tarpeeksi lämmin pakkasella. Voit valita koirallesi tyylikkään suojatakin PerusPomppa-, SadePomppa-tai ToppaPomppa -valikoimamme iloisista väreistä.

Back On Track – laatutietoisten urheilijoiden valinta

High-techiä koirallesi! Back on Trackin lihas-ja nivelsuojat on valmistettu funktionaalisesta kankaasta, joka heijastaa lämpöä.
Tuotteen kangas on toiminnallinen, mikä tarkoittaa, että se hyödyntää kankaassa olevien keraamisten partikkeleiden avulla osan kehon luovuttamasta lämmöstä.

Hurtta

Klassikko vuosien takaa! Hurtan monipuolisesta vaatevalikoimasta löytyy koirakaverin lisäksi vaatteet myös omistajalle itselleen. Hurtan tuotteet tulevat markkinoille
kausittain vaihtuvissa trendiväreissä, jonka vuoksi yhä useamman ja useamman omistajan kaapeista löytyy vaatteita ehkä enemmän kuin on tarpeen.
Onhan se hienoa että ulkoiluvaatteet voi päivittää lempivärisekseen useamman kerran vuodessa! 😉

Ne parhaat koiran vaatteet Touhon Valinnan verkkokaupasta!