Puh. 050 564 8920 · Käyntiosoite: Valtatie 9, 91500 Muhos

Ostoskori ->

Koiran raakaruoka

Koiran raakaruoka

Näytetään 1–18 / 234 tuloksesta

Haluamme tarjota laajan ja monipuolisen valikoiman koiran raakaruoka -tuotteita, jotta löydät helposti juuri sinun koirasi raakaruokintaan parhaiten sopivat tuotteet.

Koiran raakaruoka eli BARF

Raakaruokinta eli BARF (Biologically Appropriate Raw Food) tarkoittaa, että koiralle tarjotaan ruokaa, jota he söisivät luonnollisessa elinympäristössä. Koirat ovat lihansyöjiä, joten lajille tyypillinen perusravinto koostuu raa’asta lihasta, luista, sisäelimistä ja vihanneksista. Raaka liha muodostaa raakaruokinnan ytimen, joten käytännössä raakaruoka-aterioiden tulisikin sisältää 90-95 % raakaa lihaa, luuta ja sisäelimiä. Raakaruokavalio on koirasi terveyttä ja hyvinvointia edistävä ruokavalio, sillä raakaruuan ravinteet ovat siinä luonnollisessa muodossa. Raakaruuan entsyymit ja hyvät bakteeritkin säilyvät tuotteissa hyvin, sillä nimensä mukaisesti raakaruokatuotteita ei ole kypsennetty.

Raakaruoka (BARF) edistää koirasi kokonaisvaltaista hyvinvointia ja siitä on todettu olevan apua mm. koiran allergioihin, atooppiseen ihottumaan, niveltulehduksiin, painonhallintaan, haimatulehduksiin, ruoansulatusongelmiin, loistartuntoihin ja pahanhajuiseen hengitykseen.

Tiesitkö tämän raakaruuasta?

Lihan ja luiden kypsentäminen tuhoaa hyviä bakteereita ja entsyymejä. Kuumentuessaan esimerkiksi luu kovenee ja saattaa särkyä teräviksi paloiksi. Siksi on parempi, jos tarjoat koirallesi raakoja luita kypsennettyjen sijaan, sillä raakoina luut ovat pehmeitä, eikä niistä irtoa koiralle vaarallisia paloja. Raakaruoka on siis turvallinen vaihtoehto koirallesi!

Kattavin valikoima koiran raakaruokaa Touhon Valinnan verkkokaupasta!