Koiran kuivaruoka

Koiran kuivaruoka

Koiran kuivaruoka, täysravinto, nappula, kuivamuona, papu ja mitä niitä nyt onkaan!

Rakkaalla lapsella on monta nimeä, mutta koiran kuivaruoka lienee edelleen se suosituin suomalaisten käyttämä ruokintamalli monen kirjavassa joukossa! Kuivaruokaa on saatavilla montaa eri sorttia ja koiran kuivaruokavalikoimassa niitä oikeita kuivaruokaratkaisuja on varmasti yhtä monta kuin on sanojaakin. Muistatko mikä on ollut ensimmäisen koirasi kuivaruokamerkki aikoinaan? Oletko nykyään sitoutunut johonkin yksittäiseen tiettyyn koiran kuivaruokamerkkiin, vai vaihteleeko merkki eri tilanteiden mukaan? Koiran kuivaruokamaailma on runsas ja värikäs, josta varmasti löytyy joka Rekulle se parhaiten sopiva kuivaruokaratkaisu.

Laadukas koiran kuivaruoka on huolellisesti kehitettyä ja testattua

Koiran kuivaruoka on useimpien valmistajien toimesta kehitetty tarkasti monenmoiseen menoon sopivaksi. Kuivaruokia testataan ja tutkitaan monissa eri maissa ja laboratorioissa, jotta ruoista saataisiin mahdollisimman korkealaatuisia sen vaativammankin suomalaisen fifin ja Rekun ravitsemuksellisiin tarpeisiin. Isot kuivaruokajätit testaavat ruokia myös kliinisin menetelmin, omia kuivaruokasarjoja on suunniteltu jo isolle määrälle eri koirarotuja.

Ei ole aivan sama syökö naapurin puudeli ja yläkerran laumanvartija samaa kuivaruokaa!

Itseasiassa kuivaruoan valitseminen on totista puuhaa: pikkupuudelin nappulakoon täytyy olla minimaalisen pientä ja ruoansulatukselle sopivaa, kun taas laumanvartijan kitaan uppoaa isommankin kokoinen kuivaruokanappula. Kaikki on tarkoin mietittyä eri kokoisten ja rotuisten koirien välillä, seikat kannattaa ottaa huomioon kun oman Rekkunsa kuivaruokaa on Touhon tai markettien hyllyillä valitsemassa. Markettien kuivaruokasarjat on kehitetty perusmaalais-tai kaupunkilaisrekun ravitsemuksellisiin tarpeisiin, niillä pärjää varmasti moni pitkälle elämäänsä. Jos Rekulla on kuitenkin mitä tahansa erityisiä henkilökohtaisia tarpeita, on syytä kääntyä Touhon valikoiman puoleen. Touho on miettinyt ratkaisun lähes asiaan kuin asiaan ja sopiva kuivaruokamerkki löytyy todennäköisesti myös teidän Rekkunne asianmukaiseen ruokintaan.

Vaikka monenlaiset erilaiset luonnonmukaiset ruokintamenetelmät ovat alkaneet ottamaan suurempaa ja suurempaa jalansijaa myös Suomen markkinoilla, on kuivaruoka silti ruokien kunkku… Vai onko? Mitä tästä kuivaruoka-asiasta tuumaa Rekku?