Koirat

Koirat

Koiratarvikkeet ja koiranruuat

Verkkokaupassamme on kattava valikoima koiratarvikkeita ja koiranruokia kaikenkokoisten koirien tarpeisiin.

Ne parhaat koiratarvikkeet ja koiranruuat Touhon Valinnan verkkokaupasta!

Pomppa suojaa ulkosalla

Koira tarvitsee ulkoillessa suojaa ja lämpöä. PerusPomppa lämmittää ja suojaa koiraasi liikkeitä rajoittamatta. Se on myös sopivan kevyt räntäsäähän, mutta tarpeeksi lämmin pakkasella. Voit valita koirallesi tyylikkään suojatakin PerusPomppa -valikoimamme iloisista väreistä.

High-techiä koirallesi! Back on Trackin lihas-ja nivelsuojat on valmistettu funktionaalisesta kankaasta, joka heijastaa lämpöä. Tuotteen kangas on toiminnallinen, mikä tarkoittaa, että se hyödyntää kankaassa olevien keraamisten partikkeleiden avulla osan kehon luovuttamasta lämmöstä.

Heijastintuotteet

Pimeään vuodenaikaan on syytä huolehtia omasta ja koirasi liikenneturvallisuudesta. Heijastin on tärkeä asia kun lenkkeilet koirasi kanssa illalla, mutta miten huolehtia siitä, että myös koirasi havaitaan pimeässä? Albedo100 Horse and Pets on kätevä heijastava suihke, joka näyttää lähes värittömältä, mutta loistaa tehokkaasti pimeässä. Suihkaus koirasi turkin pintaan ja voitte lähteä turvallisin mielin lenkille myös pimeän aikaan!

Leluja ja aktivointia

Kumiotuksia, jättipehmoleluja, aktivointipelejä ja kelluvia kahvakuulia. Löydät verkkokaupastamme jos jonkinlaista viihdykettä ja aktivointivälineitä, joiden seurassa koirasi viihtyy – silloinkin kun et itse ole paikalla.

Puruluut ja herkut

Puruluut antavat koiran hampaille ja leukalihaksille niiden tarvitsemaa työtä. Luiden pureskelu pitää myös koiran hampaat ja ikenet puhtaampina ja terveempinä. Arjen juhlahetkiin löydät meiltä puolestaan herkkuja vaativaankin makuun ja koirasi hemmotteluun! Mitä tänään laitetaan? Maistuisiko maksapaté, savupossurulla, pienet sydämenmuotoiset namit vai luutikut kanakääreessä?

Ruokakupit ja makupalapussit

Eikä sovi unohtaa sitä tärkeintä eli ruokakuppia. Verkkokauppaamme valitut ruokakupit ovat hyvä hankinta, sillä ne kestävät käytössä, eivät kippaa tai kaadu: ruostumattomasta teräksestä valmistettu ruokakuppi on nimittäin astetta painavampi. Makupalat ja koiran namit voit sujauttaa kätevästi makupalapussiin, jossa ne kulkevat näppärästi mukana. Mikä on sinun tyyliisi sopiva makupalapussi: leopardi, seepra vai tiikeri?

Parasta koiranruokaa

Koiranruokavalikoimamme kattaa luonnollisesti kaikki koirasi tarpeet pennusta seniori-ikään. Olemme valinneet verkkokauppaamme vain parhaat, mm. Purina Pro Plan, Royal Canin, Booster, Pro Booster, Zivipeak, Hau-Hau Champion ja Hill´s-koiranruuat löytyvät valikoimastamme.

Annosaterioita ja makkaroita

Eikä koiran elämä ole mitään ilman annosaterioita tai makkaroita. Saat koirasi hännän takuulla heilumaan jos tarjoat hänelle palan painikkeeksi herkkuhyytelöä, kalkkuna-riisi patéta tai liha-riisimakkaraa. Vai maistuisiko kenties liha- tai kana-kalkkuna annosateria?