Kissan raakaruoka

Kissan raakaruoka

Showing all 4 results

 • MUSH DUO+® CAT sika-kana 500g -Uutuus!

  4,50  Lue Lisää
 • Vaisto Cat, Kana-nauta (keltainen) 800g

  6,90  Lue Lisää
 • Vaisto Cat, Kana-Sika (vaaleanpunainen) 800g

  6,90  Lue Lisää
 • Vaisto Cat, Nauta-Sika (valkoinen) 800g

  6,90  Lue Lisää

Kissan raakaruokavalion tulisi olla lähes yksinomaan raakaa lihaa, sisäelimiä ja luita. Kissat ovat lihansyöjiä, jonka vuoksi niiden ruokkiminen poikkeaa raakaruoalla olevien koirien ruokinnasta jonkin verran.
Jokaisella kissalla on omat yksilölliset tarpeensa ruokinnan suhteen, yhtä oikeaa tapaa ruokkia kissaa ei vain ole.
Olemme valinneet valikoimaan kissoille erikseen kehitettyjä BARF-tuotteita, jotta raakaruoalla ruokkiminen olisi omistajalle mahdollisimman helppoa.

BARF mukailee täysin kissan lajityypillistä ravintoa, siksi se on kissalle hyvin luonnollinen ruokavalio. Tauriinin saantiin on kiinnitettävä erityishuomiota kissan ruokinnassa, sen saanti kissalle on välttämätöntä. Voit täydentää ruokavaliota vaikkapa sydänjauhelihalla tai ihan kokonaisilla sydämillä, ne ovat hyviä tauriinin lähteitä!

Vapaana luonnossa elävät kissat syövät pieniä aterioita pitkin päivää. On tärkeää, että myös kotikissan virkaa pitävälle lemmikille tarjotaan ruokaa riittävän useasti. Koirasta poiketen ruokaa kannattaa
pitää jopa koko ajan saatavilla. Kissoille on ominaista ehdottoman tuoreen ruoan vaatiminen. Touhon Valinnan verkkokaupan valikoimasta löytyvät raakapakastetut annospullat ovat oiva vaihtoehto täyttämään hurjimmatkin vaatimukset! Annospullat ovat vähemmän prosessoituja ja luonnolliset ravintoaineet säilyvät niissä mahdollisimman hyvin.

Touhon Valikoimasta löytyvien kissojen raakapasteiden käyttäminen on turvallista ja helppoa. Kaikki tuotteet tulevat luotettavilta, suomalaisilta toimittajilta. Tuotteet kannattaa sulattaa jääkaapissa, jonka jälkeen ne on helppo tarjoilla kissan ruokakuppiin. Huoneenlämmössä sulatetut pullat on käytettävä 12 tunnin kuluessa sulatuksesta.

Tiedäthän, ettei raakapakastetuotteita saa sulattaa mikroaaltouunissa: luuaines kovettuu kuumentuessaan ja voi siten olla vaarallista kissalle.

Kissan raakaruokintaan tarvittavat tuotteet nyt Touhon Valinnan verkkokaupasta!