Kissat

Kissat

Laadukkaat kissatarvikkeet, ruuat, herkut ja kissanhiekat!

Koska kissahan on tunnetusti persoona, joka osaa nauttia elämästä.

Luksusta annospusseissa

Deluxe PrimaCat –annospussit tekevät kissasi onnelliseksi, sillä näissä herkkuaterioissa ei ole aineksissa säästelty. Takaamme, että annospussien herkullinen sisältö vie kissasi kielen, joten annamme näille tuotteille 100 % maku- ja laatutakuun. Kaikki annospussin raaka-aineet ovat täysin luonnollisia ilman keinotekoisia väri- maku tai säilöntäaineita. Yksinkertaisesti vastustamatonta!

Herkut

Verkkokauppamme herkuilla voit ilahduttaa, hemmotella tai aktivoida hyvällä omallatunnolla kissaasi, sillä kaikki tuotteemme edistävät terveellisesti kissasi hyvinvointia. Deluxe PrimaCat Crunchy Bits ovat kevyitä herkkuja, sillä yhdessä tyynyssä on alle kaksi kaloria. Ne sisältävät myös terveellistä lohta, joka auttaa pitämään kissan turkin kiiltävänä ja ihon hyvässä kunnossa. Premium PrimaCat Freeze-Dried Treats -tuotesarjasta löydät maistuvan lihaisat, vehnättömät, väri- ja säilöntäaineettomat herkkupalat kissallesi. Luonnolliset ja ravitsevat herkut ovat pakastekuivaamisen ansiosta säilyttäneet arominsa ja tärkeimmät ravintoaineensa ja ovat siten ravintorikkaampia kuin kuumentamalla valmistetut, joista häviää kuumentamisen aikana hyödyllisiä ainesosia. Premium PrimaCat Fresh Meat Snacks -tuotesarja koostuu 100 % luontaisista ainesosista valmistetuista, lisä- ja säilöntäaineettomista makupaloista. Vähärasvaisuutensa ansiosta herkut sopivat hyvin myös kissoille, joilla on vähäisempi energiantarve.

Kissanhiekat

Olemme valinneet valikoimiimme puhtaasti ekologisen kissanhiekan. Premium PrimaCat on paakkuuntumaton ja imukykyinen kissanhiekka, joka on valmistettu 100 % havupuusta ilman lisäaineita. Tämä kissanhiekka on myös kevyttä, joten kissan on helppo kaivaa sitä. Uusiutuva puu on materiaalina ekologinen vaihtoehto. Lisäksi havupuussa on raikas tuoksu, joka peittää hajuja. Käytetyn hiekan voi myös kompostoida.

Kissanruoka

Haluamme tarjota vain parasta kissanruokaa, siksi olemme valinneet verkkokauppamme valikoimiin Deluxe Prima Cat, Royal Canin -kissanruuat, joita on saatavilla pusseissa ja annospakkauksissa. Mikäli haluat tarjota kissallesi raakaruokaa, löydät meiltä myös tähän ruokavalioon sopivat tuotteet. BARF (Biologically Appropriate Raw Food) eli raakaruoka on kissalle hyvin luonnollinen ruokavalio, sillä se pyrkii mukailemaan kissan luontaista ravintoa. Kissahan on lihansyöjä, joten raakaruuan tulisikin koostua käytännössä raa’asta lihasta, sisäelimistä ja luista. Raakatuotteet sisältävät myös paljon kosteutta, joten raakaruokaa syövät kissat välttävät usein kuivumisesta johtuvat terveysongelmat. Tutustu raakaruokavalikoimaamme ja tee löytöjä!

Ne laadukkaimmat kissatarvikkeet Touhon Valinnan verkkokaupasta!