Nutrolin Nivel moniteho®

42,90 89,90 

Poista
tuotetunnus (SKU) 77004 (Tuote)Osastot: ,

Kuvaus

Vihdoin samassa paketissa tulehdusta vaimentavat omega-3-rasvahapot ja lääkelaatuiset nivelravinteet!
Molempia tarvitaan reilusti, jotta vaikutuksia saadaan aikaan. Tehokas yhdysvaikutus tuo avun koirille, joilla on nivelrikko tai joilla on riski sairastua nivelrikkoon. Tämä tutkittu suomalaisvalmiste on yllättänyt iloisesti jo tuhannet nivelvaivoista kärsivien koirien omistajat.

Koiran nivelrikko on valittettavan yleinen ongelma. Omistaja huomaa että koira ontuu, tai koiralla todetaan ns. lonkkavika. Joskus kivulias nivelrikko löytyykin varpaista.  Asiantuntijat ovat tienneet jo pitkään, että omega-3-rasvahapot ja nivelravinteet, joista tutkituimmat ovat glukosamiini ja kondroitiinisulfaatti, toimivat hyvin yhdessä. Ne helpottavat nivelrikkokoirien liikkumista ja voivat myös vähentää kipulääkityksen tarvetta. Omega-3-rasvahappojen ja nivelravinteiden yhteiskäytöllä voidaan myös hidastaa nivelvaurioiden kehittymistä koirilla, joilla on kasvanut riski sairastua nivelrikkoon. Tähän riskiryhmään kuuluvat esimerkiksi monet työ- ja urheilukoirat, tapaturmaisesti nivelensä loukanneet sekä koirat joilla on nivelissään rakenteellisia heikkouksia.

Olemme saaneet runsaasti positiivista palautetta Nivel monitehon vaikutuksista myös patellaluksaatioon ja spondyloosiin. Tutkimustietoa näihin liittyen ei toistaiseksi ole olemassa.

Nutrolin® Nivel monitehon lanseerausta edelsi puolentoista vuoden testijakso. Tuloksena on yhdysvaikutteinen tuote, joka toimii hämmästyttävän hyvin. Tuotteen valmistukseen käytetään puhtaimpia ja tutkituimpia raaka-aineita, ja tuote valmistetaan suomalaisessa lääketehtaassa. Pakkauksessa on 60 makutablettia ja 150 ml lääkelaatuista kalaöljyä. Yksi pakkaus riittää 30-kiloiselle koiralle kuukaudeksi.

Lue tarkempaa tietoa raaka-aineista täältä.

Suosittelemme keskustelemaan eläinlääkärin kanssa koiran nivelterveydestä. Nivelrikon toteaminen vaatii aina eläinlääkärikäynnin. Kun sairaus todetaan, lihashuolto, fysioterapia, laser ja painonhallinta kuuluvat yleensä nivelrikkokoiran hoitokokonaisuuteen.

Eläinlääkäripäivillä (2013) julkaistiin tieteellinen posteri, jossa raportoitiin Nutrolin® Nivel –tutkimuksesta. Tutkimuksen tekivät ELL Jenna Seppälä ja ELT Anna Hielm-Björkman (Helsingin yliopisto, Eläinlääketieteellinen tiedekunta). Tutkimus tehtiin koirilla, joilla on lonkan nivelrikko ja jotka kärsivät siihen liittyvästä kroonisesta kivusta. Englanninkielinen posteri löytyy täältä ja suomenkielinen tiivistelmä täältä.

Tyytyväisten käyttäjien kokemuksia löydät täältä.

Saatavilla perus- ja säästöpakkaus: 60tbl+150ml öljyä sekä 180tbl+450ml öljyä.

Koostumus tabletti/ Ingredienser tablett 1100 mg:

glukosamiini HCI/glukosamin HCI 330 mg
kondroitiinisulfaatti/kondroitinsulfat 220 mg
MSM 110mg
krilli/krill (Euphausia superba) 110 mg
C-vitamiini 33 mg
apuaineet/hjälpsubstanser 297 mg

Koostumus kalaöljy/ Ingredienser fiskolja** 2,5ml:
ETA (C20:4) 15 mg
EPA (C20:5) 358 mg
DPA (C22:5) 52 mg
DHA (C22:6) 243 mg
Omega-3 698mg
**lääkelaatu/läkemedelskvalitet (GMP/API)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nutrolin Nivel moniteho®”