Tilaustuotteet

Suurkuluttajan toiveet on huomioitu! Tilaustuotteet (Touho Budget) -palvelukonseptilla ruokit suurenkin koiralauman Pohjois-Suomen edullisimpaan hintaan!

Touho ajaa raakaruokatoimitukset kotiovelle 1-2 kertaa kuukaudessa!
Voiko koiran raakaruokinta enää helpommaksi muuttua?

Vaikka ruokaa vailla ammottavia suita olisi useammankin jääkiekkojoukkueellisen verran, rahaa saattaa vielä jäädä muuhunkin.

Kun tilaat ruokatäydennyksen käyttämällä tilaustuote-palveluamme, saat suurkuluttajatuotteista reilun alennuksen ja ruokit suurenkin koiralauman todennäköisesti Pohjois-Suomen edullisimpaan hintaan!

Alennukset on huomioitu tuotteiden hinnoissa (tilaustuotteet) ja ovat voimassa ainoastaan verkkokaupan kautta tilatuissa tuotteissa.

Tuotteet toimitetaan tuotteiden nimessä kerrottuna toimituspäivänä (keskiviikko) normaalin kuljetusaikataulun mukaisesti. Tilaustuotteiden toimitusaika on 2-4 viikkoa kalenterikuukauden kierrosta riippuen.

Lisätietoja myynnistämme > myynti@touhonvalinta.fi

Tilaustuotteiden (Touho Budget) erikoisedullinen hinnoittelu perustuu siihen, että tuotteet tilataan 2-6 viikkoa etukäteen ja toimitus asiakkaalle tapahtuu tilaustuotteen kohdalla mainittuna toimituspäivänä, ennalta ilmoitettuna kellon aikana.

Tilaustuotteita tilaava asiakas sitoutuu vastaanottamaan tilaamansa tuotteet ilmoitettuna kellonaikana.

Tarkentava kellon aika (noin tunnin tarkkuudella) ilmoitetaan toimitusta edeltävänä iltana klo 18-20 välillä. Suuntaa antavaa aikataulua voit tarkastella etukäteen myös kuljetusaikataulut -sivulta.

Tuotteet on mahdollista olla vastaanottamassa itse, tai vaihtoehtoisesti voit valtuuttaa toimittajan jättämään tilauksen johonkin parhaaksi katsomaasi paikkaan ilman vastaanottokuittausta.
Noutoasiakkaiden tilaukset on noudettavissa myymälästä mainittuna toimituspäivänä. Tilaustuotteita ei ole mahdollista varastoida.

Hinnoittelumallilla pyrimme siihen, että asiakkaillamme on mahdollisuus ostaa suuria määriä raakaruokaa markkinoiden edullisimpaan hintaan. Hinta ja koko palvelukokonaisuus perustuu siihen, että tuotteet toimitetaan asiakkaalle ilman välivarastointia.
Jos tilauksessa mainittu jakopäivä on ongelmallinen, voit valita palveluvaihtoehdoista myös kestotilaus -tai Touho Express -vaihtoehdot.
Kyseisten palvelukokonaisuuksien tilaukset toimitetaan sopimuksen mukaan omasta varastostamme.

Esim. tilaus MA 29.2.2016 -toimitus KE 9.3.2016 tai tilaus TO 31.3.2016 -toimitus KE 13.4.2016.

Lisätietoja myynnistämme > myynti@touhonvalinta.fi