Toimitus- ja maksutavat

TOIMITUSTAVATCheckout - Oma maksutapa kaikille

Toimitus lähimpään postiin

• 9,20 €/ tilaus

• Yli 59 € (alle 30kg) tilaukset ilman toimituskuluja

Kotiinkuljetus

• 18,60 €/ tilaus

Raakaruokatoimitukset

• 4,90 €/ tilaus

•Distance-alueet erillisen taulukon mukaisesti > toimitusalueet

Postipaketti

Postipaketti toimitetaan lähimpään postitoimipaikkaasi. Paketti on noudettavista 1-2 arkipäivän kuluttua lähetyksestä. Mikäli olet antanut matkapuhelinnumerosi, saat matkapuhelimeesi ilmoituksen, kun paketti saapuu postiin. Vaihtoehtoisesti saat normaalin saapumisilmoituksen postin mukana. Toimipaikkaan toimitettujen pakettien säilytysaika on saapumisviikko ja kaksi (2) täyttä kalenteriviikkoa.

• 9,20 € / tilaus

• Yli 59 € (alle 30 kg) tilaukset ilman toimituskuluja

Jos olet tilaamassa isoa tuotetta, kannattaa toimitustavaksi valita postitoimipaikka tai kotiinkuljetus.

Postin Kotiinkuljetus (jakelu sovitusti)

Postin kotiinkuljetuksessa postista soitetaan sinulle 1-2 arkipäivän kuluttua lähetyksen lähettämisestä ja sovitaan jakeluaika kotiisi. Lähetykset toimitetaan vastaanottajille arkipäivisin, mahdollinen toimitusajankohta (kellonaika) voi vaihdella aluekohtaisesti. On tärkeää, että annat sellaisen puhelinnumeron, josta sinut tavoittaa aamupäivisin jakeluajan sopimiseksi.

Itellan toimitusaikakyselystä voit tarkastaa pakettisi toimitusajan.

• 18,60€ / tilaus

Matkahuolto

Matkahuolto kuljettaa tilatut tuotteet kaikkialla Suomessa.

• 9,20 € / tilaus

• Yli 59 € tilaukset ilman toimituskuluja

Myyjällä oikeus valita edullisin toimitustapa lähetyksille, jotka eivät sovellu valitun toimitustavan kuljetukseen esim. lähetyksen koon, painon tai sisällön vuoksi.

Nouto myymälästä

• Ei kuluja

Saat tekstiviesti-ilmoituksen kun tilauksesi on noudettavissa. Tarkistathan puhelinnumerosi oikeellisuuden tilausta tehdessäsi.

Voit noutaa tilauksesi myymälästä Muhokselta (käyntiosoite: Tehtaantie 5, 91500 Muhos) vastaanotettuasi tekstiviestin, että tilauksenne on noudettavissa.
Myymälä on auki ma-pe klo 12-18 ja muina aikoina sopimuksen mukaan.

Myymälästä noudetut- ja lähialueille kuljetettavat tuotteet on mahdollista saada kotiin jo saman päivän aikana tilauksesta. Laskulla tapahtuvat tilaukset luovutetaan vain laskutusasiakkaalle henkilökohtaisesti, poikkeustapauksissa valtakirjaa vastaan.

Raakapakasteiden kotiinkuljetus

• 4,90 €

Touhon raakapakaste-palvelukokonaisuus on ainoa laatuaan koko Suomen alueella. Olemme eriyttäneet raakapakastevalikoiman palveluineen omaksi erilliseksi palvelukokonaisuudeksi, jotta pystymme pitämään palvelun luotettavana ja asiakaslähtöisenä mahdollisista poikkeustilanteista huolimatta.

Raakapakastetilausten toimitusmaksu kotiovelle on 4,90 €, poislukien Touho Distance -alueet, joissa toimitusmaksu vaihtelee alueittain > toimitusalueet

MAKSUTAVAT

Verkkomaksut

Verkkomaksut ovat turvallinen ja nopea tapa maksaa tilaamasi tuotteet. Maksu tapahtuu salatussa yhteydessä verkkopankkitunnuksillasi verkkopankissasi (Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, POP Pankit, Nooa, Aktia, Säästöpankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken ja LähiTapiola Pankki). Meille ei tallennu mitään tilitietojasi. Saamme pankistasi heti vahvistuksen maksun onnistumisesta ja näin pystymme toimittamaan lähetyksesi heti.

Muut maksutavat

•Collector, Everyday, Jousto, APE Payment, Neocard ja SVEA lasku-ja osamaksu

•Luottokunta: Visa, Visa Electron, Mastercard ja Maestro

Luottokorttimaksuissa tapahtuma ohjautuu salatussa yhteydessä luottokunnan digitaaliseen maksupääte palveluun, joka varmentaa maksun. Emme tallenna/saa mitään korttitietojasi. Maksu veloitetaan luottokortiltasi tilauksen teon yhteydessä.

Keskimääräinen toimitusaika on 2-5 arkipäivää. Tarkista saatavuustiedot tuotteen sivulta.

Touho Express 

Touho_toimittaa

Touho kuljettaa Touho Express -toimitusalueelle tilatut tuotteet suoraan kotiovellesi keskiviikkoisin klo 8-20 välillä.

Tiistaina klo 12. mennessä saapuneet tilaukset ehtivät seuraavan päivän kuljetukseen.
Lähetämme tekstiviestin arvioidusta toimitusajasta tiistaina noin klo 18. mennessä, tarkistathan että tilauksen yhteydessä antamasi puhelinnumero on varmasti oikein!

Touho Distance

Touho kuljettaa Touho Distance -toimitusalueelle tilatut tuotteet suoraan kotiovellesi kerran kuukaudessa erillisen toimitusaikataulun mukaisesti.
Voit tarkistaa Distance -toimitusalueet täältä.

Oulun alueella toimitukset onnistuu tarvittaessa useammankin kerran viikossa, rimpauta meille niin suunnitellaan lisää!