Tiimi Touhon takana

Touhon Valinnan kulisseissa vaikuttaa suuri joukko lemmikkieläinten tarvikkeiden lisäksi ruokintaan ja vaatetukseen suurella sydämellä suhtautuvia alan ammattilaisia.

Yhteistyömme useiden eri yritysten ja eri alojen asiantuntijoiden kanssa erilaisilla aihealueilla, mahdollistaa laadukkaan asiakaspalvelun ja nopeat toimitukset eri puolelle Suomea.

Reilusti suomalainenTouho_liputtaa

Erotumme suurimmista Suomessa toimivista kilpailijoistamme suomalaisuuden ja aidon palvelun tuomilla eduilla.
Olemme reilusti suomalainen perheyritys ja vuosikymmenten tuoman yrittäjäkokemuksemme myötä pystymme ketterästi vastaamaan mitä erikoisimpiin haasteisiin.

Asiakkaillamme on mahdollista saada tukea ja opastusta mm. erilaisissa koulutukseen, palveluihin tai sopivan tuotteen valitsemiseen liittyvissä tilanteissa.
Palvelumme ja tuotteemme on jaettu useampaan eri alueeseen, joissa kussakin kyseiseen aihealueeseen perehtyneet henkilöt vastaavat asiakkaiden kysymyksiin ja ovat mukana valitsemassa valikoimaan hyväksi testattuja ja laadukkaita tuotteita.

Yhteystiedot:

Kivijalkamyymälä Muhoksen keskustassa (24.3.2018 asti)

Käyntiosoite:

Touhon Valinta
Valtatie 9 A 3
91500 MUHOS

puh. 050 564 8920

Laskutusosoite:

LuWia Oy/Touhon Valinta
PL 287
90101 OULU

myynti@touhonvalinta.fi
www.touhonvalinta.fi

y-tunnus 2680087-4|

 ”Tuo meidän Touho on supisuomalainen kauppias, joka palvelee asiakkaat kuin asiakkaat entisajan suoraselkäisellä asenteella. Hyvähän se Touhon on, kun on ammattilaisen innokkuus ja paimenkoiran sydän"

sy_jasenyritys_2016_200x100px