Koiran raakaruoka Oulu

Koiran raakaruokinta Oulussa on tehty varsin helpoksi.
Touho Budget -palvelukonseptilla ruokit suurenkin joukon koiria edullisesti ja ennenkaikkea helposti ilman ylimääräistä pään vaivaa.
Suuren suosion saanut tilaustuote -palvelumme toimii tällä hetkellä Oulun, Muhoksen, Utajärven, Vaalan, Raahen, Pattijoen, Lumijoen, Limingan, Kempeleen, Tupoksen, Oulunsalon, Jäälin, Kiimingin, Yli-Kiimingin, Kontion, Yli-Iin, Iin, Halosenniemen, Martinniemen, Haukiputaan ja Kellon alueella.
Edellä mainituilla alueilla testataan tällä hetkellä kahta kuukausittaista toimitusta yhden sijaan, jonka lisäksi kuljetamme raakaruoka-tilaukset kerran kuukaudessa myös Pudasjärvelle, Kuusamoon, Kemiin, Simoon, Keminmaahan ja Tervolaan. Voit tarkistaa tarkemman jako-alueen tästä.

Paljon tulee kyselyitä eri paikkakunnilta toimitusten suhteen, mutta olemme päättäneet rakentaa kokonaisuutta pala palalta niin, että alueiden hallinta pysyy järkevällä tasolla.
Tilaustuotemäärät
nousee tasaista vauhtia ja toivottavasti olemme kohta siinä tilanteessa, että pääsemme jakamaan toimitusalueen maantieteellisesti niin, että jakopäivät keskittyvät yhteen kaupunginosaan kerrallaan. Se olisi ehdottamasti kustannustehokkain tilanne meille, jolloin pääsisimme kehittämään palveluihin entistä enemmän asiakkaitamme paremmin huomioivia ratkaisuja <3

Koiran raakaruokaa Oulun alueella etsiviä henkilöitä on paljon. "Paljon" tässä yhteydessä tarkoittaa satoja googlen hakukertoja kuukausittain. Ilmiö kertoo ihmisten hyvällä tasolla olevasta tietämyksestä lemmikkien ruokinnan suhteen, joka ohjaa heitä luonnonmukaisen ruokinnan aloittamiseen.
Koiran raakaruokaa tarjoavia kivijalkaliikkeitä on Oulunkin alueella muutama, mutta kellään näistä ei ole suoraan suurkuluttajille suunnattua palvelua säännöllisine kotiinkuljetuksineen. Se, että 5-10 koiran lauman kuukauden ruoat tulla tupsahtaa kotiportaalle ilman sen kummempaa päänvaivaa, voi olla koiran omistajalle helpotuksen hetki. Toki yhden tai kahdenkin koiran laumassa palvelulle on paikkansa.

Kuljetamme raakaruoka-tilaukset Oulussa suoraan kotiovelle keskiviikkoisin tai sopimuksen mukaan muuna päivänä. Ruokatäydennyksen yhteydessä täydentyy tarvittaessa myös tarvike-ja/tai lisäravinnevalikoima.
Oulun ympäristökuntiin koiranruoka täydennysten yhteydessä sujahtaa helposti lisäksi esimerkiksi kanojen-ja hevostenkin rehut.

Koska Oulussa keskustan alueella asuu sattuneesta syystä paljon työssä käyvää kerrostalokansaa, pyrimme ajoittamaan Oulun keskustan alueen jako-ajat iltapäivään ja alkuiltaan. Joskus poikkeuksellisesti jako-aikaa joudutaan pakotetusti muokkaamaan aikaisemmaksi, hetkittäisten suurempien  tilausmäärien vuoksi.
Pyrkimys kuitenkin on, että pystyisimme palvelemaan Oulun alueella asuvat raakaruoka-asiakkaamme paikallisesti ja joustavasti suoraan sinne kotiovelle asti.

Seuraava kotiinkuljetuspäivä edullisille raakaruoka-tilaustuotteille on 24.5.2017.
Tähän toimitukseen saat ruokasi, kun teet tilauksen viimeistään 10.5.2017

Jos et ole vielä kokeillut palveluamme, kokeile. Voit yllättyä iloisesti 🙂

Marika

Comments are closed.