Koiran raakaruoka Oulu – Touho Budget on nyt Touho Plus

Koiran raakaruoka Oulu ja Oulun seutu -

Touho Budget on nyt Touho Plus

***Korvat hörölle***

Lämpimän syksyisen maanantain kunniaksi meillä on ilo kertoa, että keskittäminen kannattaa myös koiranruoka ostoksissa!

1.10.2017 alkaen otamme käyttöön ruokatoimitusten seurantajärjestelmän, jossa aktiiviset, säännöllisesti #touhoplus tai #touhokesto -palvelua käyttävät suurkuluttaja-asiakkaamme saavat joka kolmannen (max. 3kk välein) ruokatilauksensa yhteydessä #nutrolin iho&turkki ravinto-öljyn (275ml), mikäli kolmen edellisen kuukauden ruokaostosten arvo on 210€ tai enemmän.  

Touho toimittaa ravinto-öljyn kolmen kuukauden välein ruokatilauksen yhteydessä, kun tilaushistoria on säännönmukaista (=kolmen edellisen kuukauden tilausjaksolla on ollut vähintään kolme #touhoplus tai #touhokesto ruokatoimitusta (yhteisarvo vähintään 210€ kolmen edellisen kuukauden tarkastelujaksolla).

Myös kahden kuukauden välein *säännöllisesti* (tilaus toistuu vähintään joka toinen kuukausi) palveluamme käyttävät asiakkaat hyötyvät tästä edusta. Tällöin tarkastelujakso on 6kk ja ravintoöljy toimitetaan joka kuudennen tilauksen yhteydessä (ruoka-ostosten yhteisarvo vähintään 420€ kuuden edellisen kuukauden tarkastelujaksolla).
Uskollisimmat asiakkaamme pääsevät nauttimaan tästä edusta jo lokakuun toimitusten yhteydessä (hoksasithan että lokakuussa ajetaan kolme eri toimituskierrosta!), sillä mikäli tuleva tilaus on kolmas perättäinen edellisen 3kk tarkastelujaksolla, kuorman mukana tupsahtaa seuraavan kuukauden lisäravinteet kaupantekijäisinä!

Toimitettava öljy on *Nutrolin iho&turkki 275ml*, mutta pyrimme toteuttamaan tarvittaessa myös pentu/seniori-toiveita varastotilanteen niin salliessa.

Ravintoöljy on mahdollista lunastaa max. 3kk välein, riippumatta tilausten mahdollisesti korkeammasta (esim. 2xkk) määrästä tarkastelujaksolla.

Huippua alkanutta viikkoa tassukansa!

#nutrolin #mush#vom#raakaruokaoulu

https://touhonvalinta.fi/…/koiran-raakaruoka/tilaustuotteet/

Elä mieti turhia vaan pirrauta jos on kysymyksiä. Vastaamme mielellämme 🙂

Marika & Co

p. 050 564 8920

Comments are closed.