Info

Sillon ennen vanahaan...

ValintaTouho_liputtaa

Touhon Valinta luo katseet menneeseen. Se on tiivistelmä vanhan ajan luotettavaa kaupantekoa, henkilökohtaista palvelua ja ihmisten välillä vallitsevaa välittömyyttä, jotka tuntuu menneiden vuosikymmenten aikana jääneen tyystin unholaan.

Mietimme kaupan nimeä pitkään.
Lopulta muistomme entisajan kauppiaista ja puodinpitäjistä kulminoitui sanaksi Valinta.
Jaskan tai Helvin Valinta oli se, joka palveli asiakkaitaan sillä tunne tasolla, mihin Super-marketit ja ketjut eivät pystyneet.
Kiire ei näkynyt ulos päin. Ostoksien teon lomassa sait tarinatuokion itse kauppiaan tai jonkun muun aidosti sinua kuuntelevan ihmisen kanssa.
Jos jotain tavaraa ei sattumalta ostohetkellä ollut hyllyssä, se toimitettiin sinulle myöhemmin henkilökohtaisesti kotiovelle, auringon laskiessa mailleen.
Sellaista oli... ennen vanhaan.

Meillä reilusti suomalaisen ja aidon palvelun (lyhin vasteaika ruokatoimituksissa vuonna -2015 oli 1h tilaushetkestä toimitukseen) lisäksi Valinta -nimeen kätkeytyy toinenkin merkitys.
Se on lupaus siitä, että jokainen valikoimaamme valittu tuote on tarkoin harkittu. On puntaroitu hyvät ja huonot puolet laatuseikkoineen. Joitakin tuotteita on tarkoituksella jätetty pois valikoimasta eettisiin periaatteisiin liittyvien ajatuksien vuoksi. Haluamme pitää eettiset arvomme liikevaihtoon vaikuttavien arvojen yläpuolella. Se on Valinta.

Touho

Se miten Valinta sai etuliitteen Touho, on tarina erikseen. Pitkä tarina. Tarina saattaa olla joillekin jo matkassa pidempään keikkuneille tuttu, mutta tulemme kertomaan siitä varmasti lisää vielä joskus myöhemmin.
Touho on joka tapauksessa aito, suurella tunteella elämässä eteenpäin paahtava värikäs persoona, josta riittää juttua vielä jälkipolvillekin kerrottavaksi.
Tiivistelmänä voisi todeta, että Touho jos kuka on kauppansa kyllä ansainnut.

Verkkokaupassamme on tällä hetkellä noin 5000 tuotetta. Tuotevalikoima kasvaa noin 10 000 tuotteeseen vuoden -2016 aikana.
Valikoimaan kuuluu tällä hetkellä laaja kirjo koirille, kissoille ja omistajille suunnattuja tuotteita. Kevään aikana valikoimaan tuodaan tuotteet hevosille ja 1-2 vuoden sisällä pieneläimille ja linnuille suunnatut tuotteet ja tarvikkeet.

Noutovarasto

Haluamme tarjota hyvää ja laadukasta ruokaa lemmikillesi kilpailukykyiseen hintaan ja mikä parasta - paikallisesti!

Olette sydämellisesti tervetulleita asioimaan kotimme yhteydessä sijaitsevalle noutovarastolle vaikkapa iltalenkin yhteydessä yhdessä lemmikkisi kanssa. Piipahda ostoksille jos ikkunasta pilkistää valoa, varastomme on auki myös erikseen sopimuksen mukaan. Ruokavaraston täydennys onnistuu lisäksi verkkokaupassa, mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Noutovaraston valikoima sisältää pääosin raakapakaste- ja täysravintotuotteita. Parhaiten varmistat haluamasi tuotteen saatavuuden tekemällä tilauksen etukäteen. Tuotekohtaiset toimitusajat löytyy tuotetiedoista.

”Tuo meidän Touho on supisuomalainen kauppias, joka palvelee asiakkaat kuin asiakkaat entisajan suoraselkäisellä asenteella.

Hyvähän se Touhon on, kun on ammattilaisen innokkuus ja paimenkoiran sydän.”