Asiakastarina – Syyti

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja kokemuksia tarjoamistamme palveluista. Tänään postilaatikkoon kolahti kirje Syytiltä.
Syyti on yksi Touhon pitkäaikaisimmista asiakkaista. Taitaa olla jo kolmas perättäinen vuosi, kun olemme saaneet täyttää Syytin ruokapakastinta säännöllisesti kerran kuukaudessa.
Syytin asiakastarina on yksi merkityksellisemmistä ja kuvaa mainiosti sitä lopputulosta, mihin #touhoplus ja #kiitotouho ruokatoimituspalveluilla pyrimme.
Mahdollisimman loppuun saakka vietyyn, hyvään asiakaskokemukseen, jossa asiakkaanamme olo on mahdollisimman huoletonta.
Palveluhan aikoinaan lähti jalostumaan siksi, että omien koiriemme ruuat olivat pakastimesta "aina" loppu.
Useamman kerran kun vedettiin yöpuvun päälle ulkoiluvaatteet ja kiiruhdettiin lähi K-kaupan liha-tiskiin hakemaan koirille iltasapuskaa, heräsi ajatus siitä, että "pitikö tämä homma tehdä itse".

Siitä se ajatus sitten lähti. Syyti on mainio asiakas. Se ottaa Touhon väen häntä heiluen vastaan vaikkei isäntäväki olisi paikalla. Ruuat pakataan pakastimeen ohjeiden mukaisesti ja Syyti saa possun korvan palkkioksi vieraanvaraisuudesta.

Siinäpä on asiakas joka saa kuskin kun kuskin hyvälle tuulelle<3

 

*******************************************************************

Bordercollie Syyti asustaa Muhoksen Mettäperällä ja vartioi 1700-luvulta peräisin olevan Vänttilän tilan pihapiiriä haukkumalla kaikki ohikulkijat karvoihin katsomatta.

Syyti harrastaa emäntänsä kanssa lampaiden paimennusta Minnan Koirakoulussa. Kesäisin paimennustreenit ovat Tyrnävän pelloilla ja talvisin koirakoulun hallissa Tupoksessa. Isännän kanssa Syyti käy pitkillä mettälenkeillä. Syyti on barffannut jo useamman vuoden ja raakaruoka sopiikin sille erinomaisesti.
Aiemmin isäntäväki kävi ostamassa lihalaatikot kerran kuussa oululaisesta liikkeestä, mutta erityisesti emännän mielestä painavien pakastelaatikoiden roudaaminen oli turhan raskasta.
Touhon kotiinkuljetuspalvelu on helpottanut elämää todella paljon. Kerran kuussa tulee tekstiviesti, jossa kysytään, halutaanko perustilausta muuttaa ja sopiiko ehdotettu toimitusaika.
Palvelu on ihan huippua, Touhon väki laittaa tarvittaessa ruuat pakastimeen saakka, jos sattuu ettei isäntäväki ole kotona.
Kutsumattomiin vieraisiin tiukasti suhtautuva Syyti ottaa Touhon ruuantoimittajan aina riemuiten vastaan, se tietää kyllä, kenen sapuskoita sieltä tuodaan.

Teksti: Jaana Hietala

Tutustu toimituspalveluumme täältä > https://touhonvalinta.fi/toimitusalueet/touho-express/

Comments are closed.